2017. július 25., kedd

Riddex Plus pók csótány egérriasztó Ultrahangos! Új - Jelenlegi ára: 899 Ft

Riddex  rágcsáló és rovar riasztó
ULTRAHANGOS RÁGCSÁLÓ- ÉS ROVARRIASZTÓ - ELŰZI A KÁRTEVŐKET!
A jó idő beköszöntével felébredt a természet, és sajnos a kártevő élőlényekben is beindult, a szaporodási ösztön.
Az élősködők téli nyugodt menedékét nyújtó szerszámoskamrákba, földekre, fóliasátrakba lassan visszatér az élet ezért az egerek, patkányok, bogarak, csótányok, új, családalapításra alkalmas, nyugodtabb élőhelyet keresnek maguknak.
Ugye Te sem szívesen osztanád meg velük otthonodat?
Ez a továbbfejlesztett készülék, véletlenszerű frekvenciákon váltakozva, ultrahangokat bocsát ki magából, melyeket a falban futó elektromos vezetékek rezgés formájában átvesznek, és visznek el mindenhova, ahol a csótányok, egerek és pókok is élnek és szaporodnak. Ezek az emberi fül számára érzékelhetetlen magas frekvenciás impulzusok, olyan zavaró hatással vannak a rágcsálókra - rovarokra, hogy biztosan nem telepszenek le, egy ilyen készülék közelében, inkább az otthonodnál, számukra nyugodtabb menedéket keresnek. Segítségével kiűzheted, a már beköltözött, hívatlan kártevőket, patkányokat, egereket, csótányokat, pókokat, bogarakat is.
Használata egyszerű: csak be kell dugni a konnektorba!
Biztonságosan használható gyermekek, kutyák és macskák közelében, káros vagy mérgező anyagot nem bocsát ki magából.
Alkalmas: kb 200 nm terület védelmére.
A vásárlás menete:
Fontos, hogy leütés utáni alkudozás, tippek a postázásra, átvételre kerülendő. Minden terméket postán, illetve futárral küldök, előre utalás után, az álalam megadott módon, áron stb. Személyes átvételre nincs lehetőség.
Kapcsolattartás E-mail-ben.
Leütés után a vatera kiküldi az adatokat az utaláshoz. Utalásnál kérném megadni megjegyzésben a felhaszálónevet a beazonosításhoz, regisztráció nélküli vásárló esetén elegendő a vevő neve is , az utalás beérkezte után 1-3 napon belül postázom a terméket. ha sürgős igyekszem megoldani, hogy mihamarabb odaérjen!


Jelenlegi ára: 899 Ft
Az aukció vége: 2017-08-15 18:31 .

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése

Beliebte Posts