2019. március 31., vasárnap

2x2 = 4 meghajtós T1 Hedszet/fülhallgató. Audiofil kivitel. - Jelenlegi ára: 2 400 Ft

No ez sem az a műfaj amit M. O-on bármely ABC-ben meg tudsz venni!!! de még egy műszaki szemétdombon sem!!!! Az áráról már nem is regélnék!
Rövidesen 2x3 (=6) meghajtósat is felteszünk. Sehol máshol nem lesz.
2 meghajtós, ergonomiai alapokat figyelembe vett fejlesztésű dinamikus, kivállóan illeszkedő sztereo hedszett/fülhallgató, nagyon jó paraméterekkel. Nem kötelező a leütése!!!! .... ez lényeges!!!
A Hangereje már a mai szabványoknak megfelelő, nem szaggatja szét a dobhártyát, hallászavart okozván. Megjegyezném (alsó hangon.... persze!!! ) hogy amint nem illeszkedik valaki hallójáratába egy füles akkor felejtős a jó hangminőség (akár 40% élvezet is elveszhet!!!! ) vesztesség és erről a mellékelt zajszűrők segédletével lehet változtatni!!!
Ha tudsz jobbat ebben az árban akkor ezt felejtsd el..... de kérlek jelezd nálam is azonba az árrol se feledkezz meg. Előre is köszönöm.
Hangnyomás: 100± 5 dB
Frekvencia átvitel: 20-40. 000 Hz
Kábel: 1. 2m
Jack dugó: "L" alaku
Impedancia: 16 Ohm
A "postán maradó" szállítás érdekében kérem a kiválasztott posta-fiók pontos címét (Helység, Utca/út, Hsz, Ir. sz. ) megadását. Ha otthon szeretné valaki átvenni a postástól az is lehet de akkor doboza nélkül, csak a fülhallgatót kapja meg. Ezt jelezni kérem a megjegyzés rovatban.


Jelenlegi ára: 2 400 Ft
Az aukció vége: 2019-04-21 12:30 .

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése

Beliebte Posts