2019. március 31., vasárnap

Zebra GC420t asztali nyomtató címkenyomtató, vonalkód nyomtató, etiket nyomtató - Jelenlegi ára: 50 000 Ft

Kérem olvassa el figyelmesen, az itt olvasottakkal egyet nem értők kérem ne licitáljanak!
S
Az aukció tárgya:
Zebra GC420t asztali nyomtató címkenyomtató, vonalkód nyomtató, etiket nyomtató 
A legújabb Zebra GC420t sorozatú nyomtató a Zebra asztali nyomtató családjának legnagyobb mennyiségben gyártott termo-transzfer nyomtatójának a TLP2844-nek a modernizált változata. Az új GC sorozat az összes asztali, közepes és ipari Zebra nyomtatóval kompatibilis.
Leírás
Különlegessége, hogy a nyomtatóra – akár felváltva – küldhetünk EPL vagy ZPL nyelvű címkenyomtató parancsot, a nyomtató mindkettő program nyelvet felismeri és szimultán kezeli.
A Zebra GC420t egy termo-transzfer nyomtató, azaz hőérzékeny termo-címkére vagy normál címkére festékszalaggal tudunk vele nyomtatni. Előnye ennek a nyomtatásnak, hogy nincs szükség hozzá festékszalagra.
A Zebra GC420t kagylóhéj formában nyíló (OpenACCESTM formaterv) fedőlapja biztonságos és egyszerű használatot biztosító dupla falú szerkezet. A nyomtatók átlátszó fedőlapja felnyitás nélkül biztosítja a címkékre való rálátást. A nyomtató 8MB-os Flash memóriája elegendő címke formátumok és karakter készletek állandó tárolására alkalmas.
Az új GC420t a többi Zebra nyomtatóhoz hasonlóan közvetlenül integrálható SAP alá. Továbbra is elérhető a ZebraLinkTM ezekre a modellekre is, amely meghibásodás vagy festékszalag-címke kifogyás esetén azonnali e-mail-t küld a rendszergazdának, üzemeltetőnek. Lehetőséget biztosít továbbá arra is, hogy böngészőn keresztül figyelhessük a nyomtató működését, és ilyen formában kapjunk értesítést az esetleg fellépő nyomtatási hibákról (WebAlert), valós idejű felügyeletet és irányítást biztosítva a nyomtatók felett (WebView).
Csomag tartalma:
Nyomtató, tápegység, adatkábel és tápkábel
Ajánlott felhasználási területek:
Kiskereskedelmi termékek vonalkódos címkéinek, vagy rövid ismertetőinek nyomtatása
Kórházi és laboratóriumi alkalmazások
Árukiadás és áruátvétel
Raktározási és vonalkódos leltárcímkék használata a munka pontosabbá és gyorsabbá tételére
Fuvarozás és logisztika
Postázási címkék
Tesztelt, működik.
Budapesten  személyesen átvehető!
Több termék vásárlása esetén is csak 1x kell a postaköltséget kifizetni!  
A vásrlástól számított 4 napon belül vegye fel Velem a kapcsolatot és 14 napon belül  az adás-vételt rendezük le, ellenkező esetben NEGATÍV értékeléssel zárom az adás-vételt és ismételten meghírdetem az aukciót!   Személyes átvétel: Egy általam megjelölt helyszínen van lehetőség, előre leegyeztetett időpontban. Telefont nem tudok mindíg felvenni, írjon e-mailt! El fogom olvasni és válaszolni fogok rá! Csomagküldés: MPL Vaterafutárral, melynek költségei a vásárlót terhelik. Mindettől eltérni csak e-mailben való egyezetetéssel vagyok hajlandó.

Jelenlegi ára: 50 000 Ft
Az aukció vége: 2019-04-21 19:29 .

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése

Beliebte Posts