2020. július 30., csütörtök

BŐR KÖTÉNY (PADLÁS ÜRÍTÉS) - Jelenlegi ára: 4 000 Ft

 
 A fényképek az eladó termékről  készültek.
Az áru Budapest XVII. kerület, (Rákoscsabán) a Kaszinó közben személyesen is átvehető, (Általában bármelyik nap 8 és 18 óra között, jelezze, kérdezzen. ) de POSTÁZOM is.
Több tétel, összevárható,  ha lehetséges, egy aktuális csomagban küldöm.
 Csak ennek a tételnek, a posta költsége: (A csomag súlya: 1, 9 kg. mérete: 33x640 cm,  MPL postával csomagként házhoz: 1480. - Forint. MPL. postával a vevő által meghatározott postán maradó és ott átvehető: 1370. - Forint. MPL Csomag automatába feladva: 850. - Ft)
 Üdvözlöm Kedves Nézelődő, leendő Vásárlóm!
Köszönöm, ha nálam vásárol. Ha valami nem eléggé érthető, kérem, kérdezzen! Előbb tisztázhatóak a dolgok és megkönnyítik a döntést.
Kérem, az aukció zárása után vegyük fel a kapcsolatot, amikor egyeztetünk, megbeszéljük a postaköltséget, az utalandó összeget, a szállítási címet, valamint megadom a (OTP) bankszámla számomat!
Ha a megvásárolt termék megérkezett, kérek, visszajelzést, hogy minden rendben megtörtént, értékelést, ha bármi probléma adódott levelezzük le, és rendezzük a hibát, részemről nem szeretnék kedvezőtlen értékelést adni, amit szintén kérek a kedves Vásárolómtol is.

Jelenlegi ára: 4 000 Ft
Az aukció vége: 2020-07-30 11:53 .

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése

Beliebte Posts