2020. november 25., szerda

Pirit marokkő - Jelenlegi ára: 2 500 Ft

Pirit marokkő: 22, 5x17x19 mm!
Súlya: 16, 16 gramm.
Az 1-2 képen közelíti a valós színt, a többi kép a formát mutatja a színt nem!
A "fáma" szerint:
Színe:  arany vagy barnás.
Jellegzetességei:  a pirit energiapajzs. Kizárja a negatív energiát és a szennyeződéseket, beleértve a fertőző betegségeket is. A nyak körül viselve védi a finim– és a fizikai testet, elhárítja a sérülést és a veszélyt. Nagyon pozitív kő.
Pszichológiailag: a pirit eloszlatja az aggodalmat és a csalódottságot, fokozza az önbecsülést és a magabiztosságot. Hasznos a kisebb rendűségi érzéssel küzdő férfiaknak, mivel erősíti a bizalmukat önmagunk és a férfiasságunk iránt, de éppen ezért túl erőteljes lehet a macsó típusúaknak, mivel belőlük agressziót válthat ki. A nőknek segíti leküzdeni az alárendeltségi és a kisebbrendűségi komplexust.
Mentálisan: az agy vérellátásának serkentésével a pirit fokozza a szellemi aktivitást. Fejleszti az emlékezőtehetséget, egyensúlyt teremt az ösztön, valamint az intuíció, a kreativitás és az elemzőképesség között.
Érzelmileg: hasznos ellenszere a melankóliának és a kétségbeesésnek.
Fizikailag: növeli az energiát, megszünteti a kimerültséget. Megakadályozza az energiaszivárgást a fizikai testből és az aurából. Kedvezően hat a vér oxigénellátására és erősíti a keringési rendszert. Ez a kristály magában hordozza a tökéletes egészség és jóllét ideálját. A gyógyításban rendkívül gyorsan érvényesül a hatása, rávilágít a rendellenesség okára, így azt kezelni lehet. Különösen ahhoz nyújt hasznos segítséget, hogy a karmikus és a pszichoszomatikus rendellenességnek egészen a gyökeréig jusson el.
Gyógyhatása: a pirit jótékonyan hat a csontokra, serkenti a sejtképződést, kijavítja a DNS– károsodást, összehangolja a meridiánokat, és segítséget jelent a gyomorbántalmakkal összefüggő alvászavarokra. Erősíti az emésztőrendszert, semlegesíti a szervezetbe került mérgeket, támogatja a keringési és a légzőrendszert, valamint növeli a véráramlás oxigéntartalmát. Hasznos a tüdőnek, enyhíti az asztmát és a hörghurutot.

Jelenlegi ára: 2 500 Ft
Az aukció vége: 2020-11-25 17:45 .

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése

Beliebte Posts