2021. május 29., szombat

valamilyen mágneses hátpánt ülőmunkához,stb...M L méret-MPL csomagautomatába -sima posta is - Jelenlegi ára: 1 369 Ft

valamilyen mágneses hátpánt  ülőmunkához, stb...
valamilyen mágneses hátpánt, állítólag valamilyen izomlazító, hát fájdalom csökkentő mágnesekkel.
nem tudom, nem értek hozzá.
mágnesekhez közelítve egy csavarhúzót, vonzzák azt, tehát elvileg működik.
nem egy luxus minőség, valamilyen hobbi cucc lehet, a varráson látszik, de a gumija erős, műbőr a háttámasz anyaga, és ebbe vannak a mágnesek belevarrva.
M, L méret van belőle.
ha nem kell a csomagolása (papírdoboz), akkor mehet -sima postával vagy ajánlottan  házhoz !
ha kell a doboza is, úgy ajánlott levélként mehet csak , postán maradóra,  MPL csomagautomatába is mehet.
fogalmam sincs, mennyit érhet, így ránézésre azt mondom: ennyi, olcsón, vegyed-vigyed,... évekkel ezelőtt került hozzám, valami csereakcióban. foglalja a helyet, eladó...
gari nincs.
ár darabár.
------------
neten ilyen infokat találtam róla :
Gerincbántalmak gyötrik? Folyton sajog a háta és a dereka a sok ülő munka, a rossz testtartás vagy a nehéz fizikai munkavégzés miatt? Akkor Önnek Dr. Levine testtartás javító háttámaszára van szüksége! A híres ortopédsebész által tervezett mágneses háttámasz ugyanis hatékonyan enyhíti a mindennapos munka hatására a hátizmokban és a gerincben fellépő fájdalmakat és csökkenti a terhelést! Kezelje ki krónikus hát- és gerinc- problémáit Dr. Levine termékével!
További információk a termékről:
Mágneses terápiát már évszázadok óta használják stresszoldásra, izomlazításra és fájdalomcsökkentésre. Dr. Jack Levin ortopédsebész által tervezett és szabadalmaztatott mágneses termékek már számos klinikai tesztelésen bizonyították páratlan gyógyító hatásukat. A nyugalmazott orvos termékeit ortopédiáján kísérletezte ki paciensei segítségével. A tesztelésen részt vevő gerinc- és hátproblémákkal küszködő betegek 80%-ánál már három napi viselés után jelentősen csökkentek a fájdalmak, egy hét után pedig teljesen megszűntek a panaszok. Azóta világszerte már több ezer ember próbálta ki és használja eredményesen Dr. Levine’ s termékeit! Próbálja ki Ön is és éljen ezentúl fájdalmak nélkül, egészségesen!
A segédeszközbe beépített 12 db, összesen 800 gauss erősségű speciális gombmágnes serkentik az adott terület vérkeringését és hatékonyan csökkentik a fájdalmat. A mágnesek elhelyezkedése miatt főleg az alsó hát és gerinc környéki panaszok enyhítésére alkalmas. A pánt óvatosan visszahúzza a vállakat, a nyakat és a fejet, miközben összehangolja és kiegyenesíti a gerincet, így tartásjavításra is kiválóan alkalmas.
A mágneses háttámasz csökkenti, ill. teljesen megszűnteti a hátban, deréktájékon és a gerincben jelentkező fájdalmakat.
Tépőzárral vannak ellátva, így mérete tetszés szerint állítható.
Korrigálja, kijavítja a testtartás hibáit, kiegyenesíti a gerincet.
Semmilyen mozgásban nem zavaró, könnyű és kényelmes.
Akár egész nap viselhető, sportolás közben is hordható.
Unisex: férfiak és nők részére egyaránt alkalmazható.
Viselése diszkrét, még ruha alatt is észrevételen.
Csúszásmentes vállpántokkal ellátott.
Használati javaslatok, figyelmeztetések:
Használata: A hátpántot egyszerűen fel kell venni, mint egy mellényt és a tépőzár segítségével a megfelelő méretre beállítani (doboz hátoldalán látható rajz szerint). Ne állítsa túl szorosra! Napi munkavégzés, számítógépezés, sportolás vagy séta közben is állandóan hordható. De ne viselje pihenés közben és távolítsa el lefekvés előtt!
Figyelmeztetés: A Dr. Levin’ s termékeket nem használhatják, azok a személyek, akinek pacemakerük van, akik automata defibrillátort, inzulin- vagy gyógyszeradagoló tapaszt viselnek. Azok az egyének, akik komoly gerinc- vagy hátfájással küzdenek, konzultáljanak orvosukkal a termék használata előtt! Terhesség ideje alatt nem ajánlott a viselése. Nyílt sebre nem helyezhető!
Mivel a termékek mágnest tartalmaznak, ezért tartsa távol számítógépek, lemezek, audio- és videokazetták és egyéb mágneses adattárolók közvetlen közeléből.
Tisztításuk: Egyszerűen nedves ruhával törölje le. Ha szükséges, kézi mosással is tisztítható enyhe mosószerrel vagy szappannal, levegőn kell hagyni megszárítani.
A  csomag tartalma:
1db mágneses háttámasz tépőzárral , (színe: fehér, univerzális, mérete: M-L)

Jelenlegi ára: 1 369 Ft
Az aukció vége: 2021-05-30 04:19 .

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése

Beliebte Posts