2021. december 3., péntek

QI vezeték nélküli asztali töltő - Jelenlegi ára: 3 000 Ft

QI standard - Wireless Charger ®
- vezeték nélküli asztali töltő -
Töltsd telefonod egyszerűen és kényelmesen!
Nincs szükség többé kábelek keresgetésére és bogozgatására – ha lemerült a telefonod, csak tedd rá erre a vezeték nélküli töltőre, a töltés pedig azonnal megkezdődik! A kisméretű és pehelykönnyű töltőpad szuper kényelmesen használható: elfér akár az asztal sarkán és a polc szélén is, és csak akkor kapcsol be, ha ráteszed a telefont – ha szükséged van a készülékre, nyugodtan emeld le róla, a töltőpad automatikusan kikapcsol.
Megjegyzés: - Ajándékba kaptam, de az új NOKIA 7. 1 készülékeinkhez sajnos még nem kompatibilis, így még nem tudom használni.
Leírás:
- QI standard - Wireless Charger - vezeték nélküli asztali töltő.
Tulajdonság:
- kompatibilis Androidos és Iphone okostelefonokkal,
- automatikus ki-bekapcsolás (nem szükséges lecsatlakoztatni használat után sem),                               - ledes piros és kék visszajelző fény,                                                                                                         - beépített túlfeszültség és rövidzárlat elleni védelem magas hatékonyság (72-75%),                             - csúszásgátlós szilikon talpakkal,                                                                                                         
Tartozékok:
- 1 db készülék,                                                                                                                                       - 1 db micro USB– USB-kábel a csomagban (melyet akár egy hálózati adapterrel, ami nem tartozék) de a segítségével csatlakoztatható az áramforráshoz,  
Müszaki adatok:
- teljesítmény: 5 W bemenet: 5 V / 2 A kimenet: 5 V / 1,                                                                         - mérete: 92 × 92 × 11 mm,  
Figyelem! - A töltő, csak a Qi vezeték nélküli töltési szabványt támogató telefonokkal működik.       A vásárlás előtt a mobilgyártó weboldalán mindenképpen bizonyosodj meg róla, hogy készüléked képes-e a Qi vezeték nélküli töltésre.
Megjegyzés: - Bizonyos telefontokok a töltést akadályozhatják.  
Szállitás:
- Személyes átvétellel, vagy futárszolgálattal.  Ezt jelenleg, már csak a POSTA MPL futár testesíti meg.  A korrekt üzleti életben ritkán tapasztalható számomra eddig a legmegbízhatóbb futárszolgálatnak bizonyult, mely a fizetési feltételt utánvéttel is időben biztosították számomra. Megbízható minőségi és gyors futárszolgálat!
A TÖBBSZÖRI VÁSÁRLÁS ESETÉN (3 alkalom után) ajándékot, vagy 5-10 % kedvezményt vagy szállitási költségből is engedményt adok!
- Kedves leendő és volt vásárlóim, leírnék pár dolgot az alábbiakban:
1. Kérlek minél előbb vedd fel e-mailben a kapcsolatot és 1-2 hét alatt bonyolítsuk le az adás-vételt. Elég rugalmas vagyok (bevárok dolgokat, ha kéred).
2. Ha valami megtetszik tegyél ajánlatot és megegyezhetünk, de a szabályokat nem szegem meg!
Ez minden termékre vonatkozik.
3. Igényeknek megfelelően postázok, de általában ajánlottan, és elsőbbségivel, hogy nyoma maradjon a feladásnak. Sima levélként, csak a VEVŐ saját felelősségére adom fel.
4. Ha esetleg bármi problémád lenne a termékkel, kérlek először nekem jelezd, mielőtt negatív minősitést adsz, mert intelligens emberként meg tudunk mindent beszélni.
5. A pénz beérkezésének napján már postázom is a kiválasztott terméket.
Remélem ezeket a korrekt szabályokat elfogadod.


Jelenlegi ára: 3 000 Ft
Az aukció vége: 2021-11-27 01:03 .

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése

Beliebte Posts