2022. június 20., hétfő

VERNEE MARS Dual-Sim TELEFON - független - töltővel - BEKAPCSOLÓGOMB,ÉS ÉRINTŐHIBA - Jelenlegi ára: 5 499 Ft


Eladó egy
VERNEE MARS DUAL SIM
mobiltelefon.
Telefon, töltővel, tokkal.
KÁRTYAFÜGGETLEN.
2HIBA :
1. Az érintő jobb oldalon 2 csikban nem müködik.
- A billentyüzet igy csak fekvő állapotban tökéletes, a jobb oldalról 2. oszlopban lévő betük nem leüthetők. Nyilván a játékok sem élvezhetők vele, de ezen kivül szerintem minden másra jó lehet.
2. A bekapcsológombja nem jó. Ez az érdekesebb.
Menet közben a kijelző kikapcsolására vagy egy widget (külső program) a megfelelő, vagy egy billentyü cserélő program (van is rajta jelenleg is), amivel a hangerő le gomb lesz a kijelző kikapcsoló. A bekapcsolás a legegyszerübb az ujjlenyomat olvasóval.
A problémásabb, ha lemerülés miatt kikapcsol a telefon.
Erre 2 megoldás van. Ha teljesen lemerült, és hangerő + gombot nyomva tartva dugom rá a töltőt, akkor bejön a Recovery, xxx, Normal menü, amiből a NORMAL menüre megyek, és a hangerő LE gomb ilyenkor a kiválasztás, amire a készülék beindul, és töltőn feltölt szépen.
A másik megoldás hogy beállitható automatikus kikapcsolás mondjuk minden napra 23: 59 re, és minden napra 00: 02 re a bekapcsolás, igy ha lemerül, csak töltőre kell rakni, reggelre beindul.
Nem egyszerü a használat, de jó móka volt rájönni ezekre, és akár azt is irhatom (irom is), hogy egy totál titkosított telefon, mert ezt nem oldja fel senki, mert csak ujjlenyomattal + pinnel oldható fel.
Egy olcsó, de használható telefon szerintem.
A termékeim közt van egy másik ilyen tipusú telefon rossz érintővel, aki ért hozzá, az a gomb problémárt abból meg tudja oldani.
                       Fóton személyesen is átvehető, vagy
MPLlel +1460 Ftért , Foxposttal +799 Ftért tudom küldeni.

Jelenlegi ára: 5 499 Ft
Az aukció vége: 2022-06-21 01:29 .

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése

Beliebte Posts